The Wunderkammer at The Interval

The Interval has had a strong opening, and we are excited about all the great press it is getting! From The Examiner , The Chronicle, SF Eater and 7x7 to the NYT, and Wired just to name a few.

Today's post highlights The Wunderkammer, nestled within the stairs that leads to The LongNow foundation's office space above.

IMG_7663

Tucked neatly under the stairs we designed this Wunderkammer to display The LongNow's projects, and help get the most out of this small multi functional space.

IMG_7679

The lights within the cabinets lure viewers to the displays, and give each showcased item a level of importance it deserves.
IMG_7560

Creating well used functional space out of a seemingly unusable area, we designed and fabricated the round cabinet with glass fronted doors and storage beneath. Every available space needed a use, so this empty slot near the stair support pole is specially designed for the bottle accessing step stool.

IMG_7690

The cabinet wraps around, following the curve of the staircase, and creating a center point within the open floor plan. The storage and display is followed to the second to last step!

IMG_7499